İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Söğütlüçeşme İlkokulu

Söğütlüçeşme İlkokulu

Söğütlüçeşme Mahallesi .Başkumandan Atatürk Caddesi No2/2 Küçükçekmece İstanbul
Vizyon
Çağdaş; erdemli ve bilinçli bir gençlik yetiştirmektir.Bu vizyonla okulumuz paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile 5 yıl içinde;İlköğretimde öncelikli tercih edilen,Ülkemizin en iyi liselerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapma çabasındadır.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir.Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Okulumuz; bilgi, sevgi ve öz disiplinin temel değerler olduğu yaratıcı eğitim ortamını hazırlar.
Ulaşım
Otobüs ile: 98S Bakırköy 89S Zeytinburnu 36AY 79Y Yenibosna Minibüs ile: Yenidoğan
ilçe merkezi